Εξουσιοδοτημένο Φανοποιείο-Βαφείο

Υπηρεσίες για επισκευή μικρών φθορών και ζημιών από ατύχημα.

Jaguar-repair

Επισκευή μετά το ατύχημα

Η Κουμαντζιάς Α.Ε. διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο φανοβαφείο, εξουσιοδοτημένο από τη Jaguar. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας και το εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μας συντελούν στην γρήγορη επισκευή του αυτοκινήτου σας μετά το ατύχημα με τις προδιαγραφές της Jaguar.

Λίγοι γνωρίζουν ότι μπορούν να επιλέξουν πού θα επισκευαστεί το αυτοκίνητό τους μετά το ατύχημα ώστε να γλυτώσουν την ταλαιπωρία των γραφειοκρατικών και της επισκευής. Οι περισσότεροι αφήνουν την επιλογή στον ασφαλιστή τους που ενδεχομένως προωθεί συγκεκριμένα συνεργεία.

Δώστε στο Jaguar σας την απαραίτητη προσοχή και ζητήστε να μεταφερθεί το αυτοκίνητό σας σε ένα αναγνωρισμένο, εξουσιοδοτημένο φανοβαφείο. Επιπλέον, ζητήστε μας αυτοκίνητο αντικατάστασης για τη διάρκεια της επισκευής.

Για να σας δώσουμε εκτίμηση του κόστους επισκευής, παρακαλούμε αποστείλετε τα στοιχεία σας και τις σχετικές φωτογραφίες στο info@koumantzias.gr.

CB_Aluminium_check_line_IMPORTANT-VISITOR-INFORMATION-device_desktop-1366x550_tcm91-74134_desktop_1366x550

Επισκευή μικρών ζημιών – Smart repair

Γρατζουνιές, βαθουλώματα και μικροφθορές που χαλάνε την αρχική εικόνα της Jaguar σας μπορούν πολύ εύκολα και οικονομικά να επιδιορθωθούν από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας.