Νεα

Η νέα JAGUAR E-PACE στα ρεκόρ GUINNESS

Η νέα JAGUAR E-PACE στα ρεκόρ GUINNESS

Η ολοκαίνουργια Jaguar E-PACE αποκαλύπτεται ενώ συγχρόνως καταγράφεται επίσημα στα Guinness World Records, πραγματοποιώντας το πρώτο ολοκληρωμένο κυλινδρικό άλμα 15,3 μέτρων με κλίση 270 μοιρών αυτοκίνητου παραγωγής!

Η νέα JAGUAR E-PACE στα ρεκόρ GUINNESS

Το compact SUV πήδηξε κυριολεκτικά στα βραβεία GUINNESS με άλμα μήκους 15,3 μέτρων, ολοκληρώνοντας μία περιστροφή 270 μοιρών. Αποδεικνύοντας την ευελιξία, την ακρίβεια και την απόδοση του νεώτερου SUV της Jaguar, το συγκεκριμένο επίτευγμα ήταν η τελική δοκιμασία για το E-PACE μετά από 25 εξαντλητικούς μήνες εργασίας σε τέσσερις ηπείρους με κύριο στόχο την εξασφάλιση της ακραίας αντοχής και της φιλοσοφία “Art of Performance” της Jaguar.

Η Jaguar E-PACE είναι ένα συμπαγές SUV με πέντε θέσεις, η οποία συνδυάζει το στιλ και την απόδοση ενός σπορ αυτοκινήτου σε ένα ευρύχωρο, πρακτικό και all-wheel-drive όχημα.

Η E-PACE είναι το νεώτερο μέλος της οικογενείας SUV της Jaguar και σμίγει με το πρωτοποριακό ηλεκτροκίνητο μοντέλο I-PACE Concept και το παγκοσμίως βραβευμένο καλύτερο αυτοκίνητο 2017 την Jaguar F-PACE – η οποία με την αποκάλυψη της, είχε διακριθεί στα GUINNESS WORLD RECORDS™ του 2015 για τη μεγαλύτερη κούρσα σε κύκλο περιστροφής 360 μοιρών ύψους 19,08 μέτρων.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός της είναι εμπνευσμένος από την σπορ εμφάνιση της Jaguar F-TYPE, έχοντας την χαρακτηριστική μάσκα της Jaguar, τις μυικές αναλογίες, τις μικρές προεξοχές και τους ισχυρούς γοφούς που δίνουν στην E-PACE μια τολμηρή και δυναμική ευκινησία.

Η νέα JAGUAR E-PACE στα ρεκόρ GUINNESS

Η E-PACE ολοκλήρωσε το παγκόσμιο ρεκόρ άλματος στο Λονδίνο καθώς πίσω από το τιμόνι βρισκόταν ο επαγγελματίας για επιδείξεις οδηγός Terry Grant, ο οποίος έχει διακριθεί στο παρελθόν στα συγκεκριμένα βραβεία και εκτελεί θεαματικές επιδείξεις σαν κασκαντέρ σε πολλές ταινίες.

Η νέα JAGUAR E-PACE στα ρεκόρ GUINNESS Η νέα JAGUAR E-PACE στα ρεκόρ GUINNESS Η νέα JAGUAR E-PACE στα ρεκόρ GUINNESS

Δείτε το βίντεο από την βραδιά των GUINNESS WORLD RECORDS™: