Νεα

Pick-up Delivery | Πώς να κάνετε service αυτοκινήτου από το σπίτι.

Στην Κουμαντζιάς Α.Ε. αναγνωρίζουμε ότι ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, γι’ αυτό δημιουργήσαμε την υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης οχήματος, Pick-up Delivery. Στόχος μας είναι να μπορείτε να ακολουθείτε το πρόγραμμά σας χωρίς να περιμένετε στο συνεργείο χάνοντας χρόνο.

Τι είναι το Pick-up Delivery Service

Το προσωπικό μας παραλαμβάνει το όχημά σας όταν χρειαστεί service από τον χώρο εργασίας ή το σπίτι σας και το μεταφέρει στις εγκαταστάσεις μας. Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου γίνεται ένας έλεγχος της κατάστασής του και κρατάμε γραπτή αναφορά. Εδώ πραγματοποιούμε το προγραμματισμένο service, κάνουμε διάγνωση των πιθανών βλαβών και τις επισκευάζουμε, αφού πρώτα επικοινωνήσουμε μαζί σας και δώσετε την έγκρισή σας. Όταν ολοκληρωθούν οι επισκευές, σας επιστρέφουμε το όχημα στο χώρο που θα μας υποδείξετε.

Αυτοκίνητο αντικατάστασης

Η Κουμαντζιάς Α.Ε. μπορεί να σας διαθέσει αυτοκίνητο αντικατάστασης, με κόστος που ξεκινάει από 20 ευρώ την ημέρα. Σε περίπτωση που χρειάζεστε ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης, θα πρέπει να μας ενημερώσετε ώστε να ελέγξουμε τη διαθεσιμότητά του. Το όχημα αυτό παραδίδεται από εμάς κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου σας

Κόστος υπηρεσίας

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για τους εντός Νομού Θεσσαλονίκης ενδιαφερόμενους.

Η χρέωση της υπηρεσίας ανέρχεται στα 50 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α).

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί, εάν θέλει, να επιλέξει μόνο την παραλαβή ή την παράδοση του οχήματος, με ίδιο κόστος.

Στα παραπάνω κόστη δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος της επισκευής ή του service, τα οποία συμφωνείτε με τον Τεχνικό μας Σύμβουλο.

Στην Κουμαντζιας Α.Ε. νιώθουμε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και γι’ αυτό προσπαθούμε να βελτιώνουμε και να διευρύνουμε τις υπηρεσίες μας ώστε να διευκολύνουμε την καθημερινότητά σας.